Izdelki za belgijski elitni dražba (17)

Prenos Toplote - Neposreden in Posreden

Prenos Toplote - Neposreden in Posreden

Toplotni prenos, neposreden in posreden Pri neposrednem toplotnem prenosu se slika natisne v ogledalu na nosilni material in nato se nanjo nanese lepilo. Pred prenosom se lepilo aktivira s toploto in izdelek pride neposredno v stik s sliko. Slika se zdaj drži na izdelku in jo je mogoče vtisniti. To je koristna metoda, saj ni obrabnih komponent. Glede na vrsto stroja je mogoče okrasiti stožčaste, cilindrične, ovalne in tudi pravokotne izdelke. Površina, ki jo je treba okrasiti, pa mora biti ravna, torej ne konkavna in ne konveksna. Za konkavne oziroma konveksne površine ali reliefne oblike priporočamo raje posreden toplotni prenos. Tukaj se „lepilo“ nahaja na papirju, na katerega je natisnjena slika v pravilni orientaciji. S segrevanjem se to lepilo stopi pod sliko, ki se s segrevanjem silikonskega tamponom dvigne s papirja.
Danisofre - Biološki Fungicidi

Danisofre - Biološki Fungicidi

Številka dovoljenja za paralelno trgovino: 2200593 Sestava: Žveplo: 800 g/L
alphalith Duraphob®

alphalith Duraphob®

Zelo učinkovit vodoodbojen, predvsem za betonske izdelke, zaprte s polimerom. Nudi močan vodoodbojen učinek, minimizira kapilarno absorpcijo vode, minimizira eflorescenco.
FELSGOLD Dvojni Malto Pivo 1 Sod 15 Litrov

FELSGOLD Dvojni Malto Pivo 1 Sod 15 Litrov

Pivo FELSGOLD doppio malto je okusno nemško pivo z bogatim in intenzivnim okusom. Izdelano iz sestavin visoke kakovosti, ta sod s 15 litri je popoln za uživanje v svežem pivu v družbi. Pustite se očarati z njegovim edinstvenim in osvežujočim okusom.
Château Pichon Bellevue

Château Pichon Bellevue

Komentar Ko se je družina Reclus leta 1880 naselila na Château Pichon Bellevue, so obdelovali le 2 hektarja zemlje v poljščinah. Od takrat se je posestvo nenehno razvijalo: prej se je vino prodajalo v sodih na trgu Bordeaux, nato pa je leta 1982 prišla prva steklenica iz Château. Danes Laurent naravno nadaljuje delo svojih staršev, Christiane in Daniela Reclus, pri čemer posebno pozornost namenja negi 50 hektarjev vinogradov v tradiciji in družinskih vrednotah, hkrati pa prinaša pridih modernosti. Njegova delovna filozofija je bila vedno usmerjena v preventivno razmišljanje namesto kurativnega, kar omogoča uporabo razsodne kmetijstva, ki temelji na stalnem spremljanju padavin. Sort: Merlot (80%), Cabernet Franc (15%), Cabernet Sauvignon (5%) Proizvajalec: Družina Reclus v Vayres (33870) Formati in pakiranja: Steklenica (75cl) - Karton s 6 - 2015
Château Lalande-Borie

Château Lalande-Borie

Komentar Grad Lalande-Borie je bil v celoti ustvarjen leta 1970 s strani Jean-Eugène Borie na parceli velikosti 30 hektarjev. Danes to posestvo, ki je hitro pridobilo lepo reputacijo, vodi njegov sin Bruno Borie, ki je prav tako odgovoren za grad Ducru-Beaucaillou. Vinograd se razteza na 25 hektarjih, ki se nahajajo na zahodni planoti apelacije Saint-Julien, kjer se nahajajo številni drugi in tretji cru iz razvrstitve iz leta 1855. Sortna sestava daje prednost cabernet sauvignonu, ki predstavlja 65% površine, sledita mu 25% merlota in 10% cabernet franca. V vinogradih so pridelki obvladani, postopki pa so tisti, ki temeljijo na zmernem pristopu. Trgatev je ročna, kar omogoča zmerno ekstraktivne vinifikacije in zorenje v sodih, kjer nova lesena oprema ne prevladuje. Sortna sestava: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (33%), Cabernet Franc (7%) Proizvajalec: Družina Borie v Saint-Julien-Beychevelle (33250) Formati in pakiranja: Steklenica (75cl) - Lesena škatla po 12 - 2013
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je narejeno iz prosa. Pomaga pri uravnavanju zakisanosti telesa, krepi imunski sistem ter je hranljivo in lahko prebavljivo. Naravno je brez glutena. Njegova velika prednost je visoka vsebnost vitaminov B, železa in bakra. Je odlična izbira za prehranske vlaknine ter kalij, magnezij, kalcij in natrij. Telesu zagotavlja lahko prebavljive beljakovine in kompleksne ogljikove hidrate, ki so osnova zdrave prehrane. Proso ima protivirusni in krepilni učinek, pomaga pri obnovi ravnotežja kisline in baze v telesu. Skupina B in vitamini železa podpirajo hematopoezo. Proso pomaga zmanjšati vnetje v telesu, deluje segrevalno, izboljšuje presnovo, povečuje koncentracijo in spomin. Visoka vsebnost spojin kalcija in silicija krepi zobe in kosti. - 4% vključuje nasičene maščobne kisline 0.4g - 2% ogljikovi hidrati 72.1g - 28% od tega sladkorji 0.8g - 1% beljakovine 10.
Pivo LEFFE Leffe Rjava

Pivo LEFFE Leffe Rjava

Pivo Leffe Brune
PERONI Gran riserva rossa 12 steklenic 50 cl

PERONI Gran riserva rossa 12 steklenic 50 cl

Questa birra Rossa di alta qualità ha una gradazione alcolica del 7%. Confezione da 12 bottiglie da 50 cl, offre un sapore unico e robusto, perfetto per accompagnare i tuoi pasti o per una serata rilassante. Goditi l'eleganza di PERONI Gran riserva rossa in ogni bicchiere.
MEDAINA Barolo DOCG 1 steklenica 75 cl

MEDAINA Barolo DOCG 1 steklenica 75 cl

Questo vino pregiato ha un gusto intenso e corposo con note di frutti scuri e spezie. Prodotto in Italia, MEDAINA Barolo DOCG è la scelta perfetta per gli amanti del vino, con 75 cl di puro piacere in ogni bottiglia. Perfetto da abbinare a piatti di carne o formaggi stagionati.
Semena repice RAGT - Repica

Semena repice RAGT - Repica

Trenutno imamo naslednje sorte: COLZA BRAZZIL: Linijska sorta (Teža vreče 7 kg) COLZA GRIZZLY: Linijska sorta (Teža vreče 7 kg) COLZA NOBLESSE: Linijska sorta (Teža vreče 7 kg) COLZA SENSATION: Hibridna sorta (Teža vreče 6 kg) COLZA BONANZA: Hibridna sorta (Teža vreče 6 kg) COLZA BONZAI: Hibridna sorta (Teža vreče 6 kg)
Crémant De Bourgogne Exception Brut Intense

Crémant De Bourgogne Exception Brut Intense

Svetleča barva, bledo zlato. Arome piškotov, zrelih koščičastih sadežev z notami belih cvetov in sladkih mandljev. Čista, globoka, okus je mineralen z izjemno dolžino.
Ekološka pšenična moka tip 750 - 1kg

Ekološka pšenična moka tip 750 - 1kg

Tip 750 pšenične moke je pridobljen na kmetijah v Bieszczady, ki imajo ekološki certifikat. To je ena najbolj priljubljenih vrst moke, ki se pridobiva iz mletega pšeničnega zrna. Pšenica, zahvaljujoč vsebnosti beljakovin (glutena), daje pečenju elastičnost in zmanjšuje drobljenje. & Nbsp; <strong> sestava: </strong> pšenica & nbsp ; <strong> hranilna vrednost na 100g </strong> Energijska vrednost 1450KJ/342kcal - 17%RWS*maščobe 1.8g - 2.6%od tega nasičene maščobne kisline 0.7g - 3.5%ogljikovi hidrati 68g - 26%od tega sladkorji 0.5g - 0.6%vlaknine 2.9GBIAL 12G - 24%sol 0.01g - 0.2%*referenčna hranilna vrednost & nbsp; <strong> uporaba </strong> pšenična moka tip 750 je odlična za peko kruha in vseh slanih ter sladkih pekovskih izdelkov. Idealna je za palačinke, vaflje ali kot zgoščevalec juh in omak. & Nbsp; <strong> Opombe </strong> Shranjujte na suhem in hladnem mestu v tesno zaprti embalaži.
CLOS de BOUARD - Montagne Saint Emilion - Družina De Bouard

CLOS de BOUARD - Montagne Saint Emilion - Družina De Bouard

Vina: 30 hektarjev (v proizvodnji). Appellation: Montagne Saint-Emilion Tla: Glina – apnenec Povprečna starost vinogradov: 40 let Sorte: Merlot 19 ha 62 Cabernet Franc 7 ha 34 Cabernet Sauvignon 2 ha 59 Proizvodnja: 35 hektolitrov / ha Izbor: ročni in sortirni miza Mistral ter optična naprava Konzultant enolog: Hubert de Boüard de Laforest Vinar: Coralie de Boüard de Laforest Vinifikacija: Predfermentacijska maceracija pri 8 - 10 °C Alkoholna fermentacija Maceracija od 3 do 5 tednov Malolaktična fermentacija v sodih Celotna vinifikacija na podlagi parcelne selekcije, ročno premešavanje Zorenje: 10 do 14 mesecev, 30 % novih sodov Mešanje: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon
Blason d'Issan

Blason d'Issan

Komentar Drugo vino Château d'Issan (3. Grand Cru Classé), pridelano iz najmlajših vinogradov. „Regum mensis aris que deorum“: „Za mizo kraljev in oltar bogov“, to je moto gradu d'Issan. Dejansko je to vino bilo postreženo na poroki Aliénor d'Aquitaine in Henrika Plantageneta leta 1152. Pojavlja se tudi na dvoru avstrijskega cesarja Franca Jožefa v Dunaju, nekaj stoletij kasneje. Od leta 1945 je posestvo, skupaj s svojim čudovitim gradom v srednjeveškem slogu, v rokah družine Cruse, ki ga upravlja s strastjo. Pod vodstvom Lionela Crusea je grad obnovljen, objekti modernizirani in vinograd ponovno zasajen. Od leta 1998, zahvaljujoč naložbam, ki jih je izvedel njegov sin Emmanuel Cruse v vinogradih in kleteh, vina d'Issan bolj kot kdaj koli prej odražajo avtentičnost terena Margaux. Leta 2012 družina Lorenzetti postane 50 % partner. Sortiment: Cabernet Sauvignon (60 %), Merlot (40 %) Proizvajalec: Družini Cruse in Lorenzetti v Cantenac (33460) Formati in pakiranja: Steklenica (75cl) - Karton s 6 - 2015
Château Le Bruilleau

Château Le Bruilleau

{"Dégustation":"Močan nos z zrelimi rdečimi in črnimi sadeži, note usnja in cedre, mesnato ustje, s čvrstimi tanini, ki so dobro prisotni in lepo dolgi. Ima strukturo.","Commentaire":"Château Le Bruilleau je družinska lastnina že štiri generacije, ki jo vodita Nadine in Serge Bedicheau. Njihov vinograd obsega več kot deset hektarjev vinogradov, od tega 2 hektarju belega grozdja, v apelaciji Pessac-Léognan, v regiji Bordeaux. V Château Le Bruilleau so trgatve ročne, celoten vinograd pa prejme najboljšo oskrbo. Zorenje rdečih vin iz posestva traja najmanj 12 mesecev. Kot manjša kmetija znotraj velikih posestev apelacije Pessac-Léognan so vina Château Le Bruilleau redno nagrajena s strani medijev zaradi svoje kakovosti.","Cépages":"Merlot (52%), Cabernet Sauvignon (48%)","Producteur":"Družina Bédicheau iz Saint-Médard-d'Eyran (33650)","Formats et conditionnements":"Steklenica (75cl) - Karton s 6 - 2018"}
Château Tour Birol „Biorol“

Château Tour Birol „Biorol“

Komentar Nahaja se v srcu apelacije Côtes de Bourg, poimenovane "majhna Švica Girondine" zaradi svojega zelo hribovitega terena, vinograd leži na privilegiranem terenu. Večina vinogradov je posajena na pobočjih in uživa optimalno južno/jugozahodno izpostavljenost v regiji, ki ima mikroklimo, ki prinaša 10% dodatne sončne svetlobe v primerjavi z ostalim vinogradom Bordeaux. Ta sončna svetloba v kombinaciji z ilovnato-kalcitnimi tlemi omogoča ustvarjanje netipičnih vin, ki združujejo polnost in značaj. Leta 2010 sta Damien in Anaïs Labiche, brat in sestra, potomca velike linije vinogradnikov, združila svoje izkušnje in prevzela 10 hektarjev vinograda svojega strica, lastnika Château Tour Birol. Danes obdelujejo 35 hektarjev vinograda, ki ga sestavljajo netipične sorte, kot so petit verdot, caménère, merselan in muscat blanc z majhnimi zrnci. Sorte: Merlot (100%) Proizvajalec: Družina Labiche v Samonacu (33710) Formati in pakiranja: Steklenica (75cl) - Karton s 6 - 2020